Їжа

Вушка з нутеллою

Випічка

Інгредієнти (на 30 штук):

500 г готового листкового тіста, розморозити
11 ст. ложок Нутелла (орєхово-шоколадної пасти)
0. 5 склянки дрібно рубаних горіхів (за бажанням)
6 ч. л. цукрової пудри або цукру

Приготування:
Розігріти духовку до 220 С. Злегка змастити жиром деко.
Розгорнути тісто на злегка присипану борошном поверхню, розкачати в пласт 25 Х 20 див. Викласти на тісто шар нутелла, розрівняти, зверху посипати горішками, якщо хочете.
Закатати рулетом до центру з двох протилежних сторін (катати від довгого краю). Змочити водою центр, щоб два рулету зійшлися в центрі. Гострим ножем розрізати на скибочки товщиною 1 см, викласти на деко, посипати цукром.
Піч 10-15 хвилин.
Порада:
Якщо тісто стало занадто м’яке, вам буде важко нарізати рулет на печиво. У цьому випадку приберіть на кілька хвилин у морозилку, поки він злегка не затвердіє. Так у вас вийдуть більш акуратні печива.

Приємного апетиту!