Їжа

Сирне бланманже: смачний десерт красунь!

Десерти

Інгредієнти:

Молоко 1% – 1/2 ст
Кефір 1% – 1/2 ст
Сир знежирений – 250 г
Желатин – 15 г
Подластитель – за смаком
Какао – за смаком (для прикраси)

Приготування:
У молоці розчинити желатин і дати набрякнути протягом 15-20 хвилин. В цей час в кефірі розчинити підсолоджувач, сир і все ретельно збити блендером до стійкої однорідної маси. Молоко і желатин нагріти до гарячого стану і додати до маси, все добре перемішати. Форму обполоснути водою і влити в неї суміш. Поставити в холодильник на 4-5 годин. При подачі можна прикрасити какао порошком.

Приємного апетиту!