Їжа

Салат куршевель з фісташками

Салати

Інгредієнти:

Філе куряче (варене) – 200 г
Сир сулугуні – 200 г
Перець болгарський (червоний або жовтий невеликий) – 1 шт
Фісташки (очищені) – 1 горст.
Стружка кокосова (біла) – 1 ст. л.
Майонез (легкий, за смаком)
Зелень (для прикраси)
Салат (зелений, листовий для подачі)
Спеції (сіль, перець чорний, за бажанням)

Спосіб приготування:
М’ясо і сулугуні нарізати маленькими кубиками. Перець очистити від насіння, нарізати вузькими смужками і потім невеликими ромбиками. Фісташки нарізати не дуже дрібно. Всі продукти з’єднати в мисці і заправити майонезом за смаком. При бажанні можна підсолити і поперчити. Викласти гіркою на плоске блюдо, застелене листям зеленого салату. Зверху посипати кокосовою стружкою. Прикрасити зеленню.
Приємного апетиту!