Їжа

Курка по-аджарськи.

Інгредієнти:

курка – 2 кг
часник – 8 зубчиків
кінза – 20 г.
сіль – 1 ст. л.
перець – 1 ч. л.
хмелі-сунелі – 1 ч. л.
паприка – 1 ч. л.
вода – 230 мл

Приготування курки по-аджарськи:
1. Тушку розрізаємо вздовж по грудці.
2. Солимо і перчимо з обох сторін.
3. Викладаємо курку внутрішньою частиною вниз на розпечену сковороду з товстим дном, додавши трохи олії .
4. Зверху накриваємо курку тарілкою меншого діаметру, ніж сковорода і поставимо на неї каструлю з водою. Переконайтеся, що вона стоїть стійко . Обсмажуємо таким чином курку з двох сторін.
5. Готуємо соус: подрібнюємо кінзу і часник.
6. З’єднуємо в тарілці рубану зелень, часник, паприку, хмелі-сунелі і воду. Перемішуємо.
7. Поливаємо курку соусом, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 7-10.

Приємного апетиту!