Їжа

Чотири смачних м’ясних салату

Салати

Як відомо, самим улюбленим продуктом у наших чоловіків є м’ясо, а значить, і м’ясний салат. Ці салати сподобаються також і жінкам.

1. М’ясний салат «Принц»
Дивно смачний і соковитий салат з найпростіших інгредієнтів! Просто не відірватися!

Інгредієнти
Яловичина – 500 г
Яйце – 4 штуки
Огірки – 6 шт
Часник – 3 зубчики
Горіхи – 1 стакан (250 г)
Домашній майонез

Приготування
Потрібно розібрати відварне м’ясо на волокна. Далі, огірочки тремо на крупній тертці, часник пропускаємо через прес, і перемішуємо огірки з часничком! Відварені яйця теж натремо на крупній тертці. Волоські горіхи треба порубати і обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Тепер збираємо наш салат. Ми викладаємо Салат шарами:
м’ясо + майонез
огірки з часником + майонез
відварені яйця + майонез
волоські горіхи
Салатик ставимо в холодильник настоятися.

2. М’ясний салат «Чоловічий»

Інгредієнти
500 р пісної свинини
3 невеликі цибулини
3 невеликих солоних огірка
3 картоплини
4 варених яйця,
200 г твердого сиру
домашній майонез

Приготування
Відваріть м’ясо і наріжте його кубиками. Розділіть м’ясо на дві частини. Одну частину м’яса викладіть на блюдо і змастіть майонезом. Дрібно наріжте цибулю і залийте окропом на пару хвилин. Злийте воду, викладіть цибулю поверх м’яса і змастіть майонезом. Картоплю відваріть, почистіть, натріть на крупній тертці. Покладіть поверх цибулі і змастіть майонезом.
Дрібно наріжте огірки або натріть на тертці. Викладіть на картоплю. На огірки покладіть другу частину м’яса і змастіть майонезом. Натріть яєчні білки і сир на тертці. Викладіть спочатку яйця на м’ясо, потім сир. Змастіть майонезом. Зверху прикрасьте салат свіжим огірком і зеленню.

3. М’ясний салат «Чоловіча мрія»

Інгредієнти
200 г шинки
200 г курячого філе
200 г маринованих опеньків
2 яйця
100 г салатного лука
сіль, перець
домашній майонез
помідор, листя салату для прикраси

Приготування
Куряче філе відварити в підсоленій воді (варити 20 хвилин з моменту закипання). Яйця зварити (варити 10 хвилин з моменту закипання). Охолодити, заливши холодною водою. Шинку порізати невеликими брусочками. Цибулю почистити, порізати півкільцями, потім півкільця навпіл.
Куряче філе порізати невеликими брусочками. Яйця порізати невеликими поздовжніми шматочками. У салатник покласти шинку, філе, опеньки, яйця, цибуля. Поперчити, додати майонез за смаком, перемішати. При необхідності, трохи посолити. На блюдо викласти салатні листя. Зверху викласти гіркою салат, прикрасити часточками помідорів.

4. М’ясний салат «Максим»

Інгредієнти
2-3 варених курячих стегенця
1 баночка консервованих печериць
3-4 цибулини
3-4 солоних огірка,
100 г домашнього майонезу,
рослинне масло для смаження

Приготування
У стегенець відокремити філе від кісток, філе дрібно нарізати. Огірки нарізати кружечками. З баночки з грибами злити рідину, гриби дрібно нарізати. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на рослинному маслі, додати гриби, ще трохи обсмажити. З’єднати курку, огірки, гриби з цибулею, заправити майонезом, добре перемішати.

Приємного апетиту!